Mijn tattoeage

Lieve allemaal,

Op 13 december in 2016 heb ik mijn tatoeage laten zetten. De reden voor mijn tatoeage was erg simpel voor mij. Ik ben geadopteerd uit China en leef nu 15 jaar gelukkig in Nederland. Ik ben met mijn familie meerdere keren terug naar China gegaan. Ik ben zo blij dat ik van mijn thuisland heb mogen genieten. Het is een prachtig land, maar hier voel ik me thuis. Toch blijf ik altijd een verbinding hebben met China en ben daar trots op. Mijn tattoeage zijn Chinese karakters die staan voor mijn Chinese naam, Lin xiu xiu.

Ik heb mijn tattoeage laten zetten in Voorschoten bij de Dutch tattoo shop. Een erg mooi gebouw waar je je goed op je gemak voelt. Mijn tatoeerder was een hele lieve vrouw. Het grappige was dat zij vlak voor we gingen beginnen moest overgeven van haar lunch. Gelukkig voelde ze zich hierna weer helemaal top. Het tatoeëren ging vlekkeloos en ben super blij met het reseultaat! Ik raad aan om de aanbevolen producten van de tattoe shop te gebruiken. Het is erg belangrijk om de tattoo schoon te houden en je huid soepel. Na een maand is de tattoo nog steeds mooi en exact wat ik wilde!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s