”Style is a way to say who you are without having to speak”

Lieve allemaal,

Hier wat foto’s van een fantastische shoot gemaakt door een vriendin Danielle. De foto’s zijn gemaakt in de stad Leiden. Een prachtige stad waar ikzelf ben opgegroeid. Ikzelf draag deze outfit naar school, maar hij is zeker ook geschikt voor een avond uiteten. Ik hoop dat deze outfit jullie aanspreekt en wat inspiratie opdoet!

Laten we beginnen met de witte blouse. Dit item heb ik bij de Primark gekocht. Hij is mooi getailleerd en zit erg lekker. Een witte blouse is een must voor elke vrouw, deze is zeker een aanrader. De broek komt van de H&M. Een super mooie pantalon met een statement patroon. Ikzelf hou veel van zulke broeken. Ze zijn comfortabel en een unieke aanwinst voor je garderobe. De zwarte laarzen komen van de winkel Ziengs. Ze zijn van leer en lopen heerlijk. Als klein zijnde vrouw zijn deze hoge laarsjes top voor mij haha. De jas komt van Marks&Spencer. Een mooie lange jas doet mij snel een plezier. Hij heeft een hele warme en sprekende kleur. Erg warm is de jas niet, maar dat had ik over voor de perfecte outfit haha.

”style is a way to say who you are without having to speak”                                                                Dat doet deze outfit zeker voor mij!

Liefs,

Anne-mei

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s