De Anastasia glow kits 

Lieve allemaal,

Ik ben een echte make-up gek! M’n stash wordt elke week bijgevuld en nog heb ik niet genoeg haha.

Zo ook heb ik de Anastasia glow kits in mijn bezit. Ik heb de sweets en de that glow. Ik heb ze via de officiële site besteld en hoefde gelukkig geen invoerkosten te betalen. Ze zijn 50 euro per stuk, maar ze zijn het geld zeker waard! De verpakking vind ikzelf super mooi en je krijgt veel product voor je geld.  Ze hebben stuk voor stuk veel pigmentatie. Voor een highlighter freak als ik komt dat goed van pas haha. De structuur voelt zacht aan en ze zijn langhoudend. Het zijn allemaal prachtige kleuren die ik zeker met liefde elke dag draag. Voor de ultieme shine kan je wat mac fix+ op je make-up kwast aanbrengen.

De Anastasia glow kits zijn duur maar zeker het geld waard. Ik ga mijn stash zeker weten aanvullen met meer van deze highlighters!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s