De mix 

Lieve allemaal,

Zoals jullie weten zit ik op dit moment in havo 5. In de brugklas heb ik een hele leuke tijd gehad. Als bruggertje ging het schoolleven me prima af. Ik had leuke vriendinnen en mocht doorstromen naar de havo. Langzamerhand veranderde mijn vriendengroep. Ik leerde nieuwe mensen kennen en de sfeer in m’n nieuwe klas was gezellig. Met een leuk jaar achter de rug begon ik aan havo 3. Het jaar dat je een vakkenpakket moet kiezen. Ondertussen had ik nog steeds de zelfde vrienden als het jaar daarvoor. Ik herinner me nog goed hoe een meisje aan ons vroeg of ze bij ons mocht zitten terwijl we in een hele rare positie stonden, ik zat iemand zijn veters te strikken haha. Ze voegde onze vriendengroep fantastisch aan. In havo 4 begon het, de echte mix begon. Mijn vriendengroep is erg uniek vind ikzelf. We hebben iemand uit Sri lanka, Marokko, Turkije, Nederland en ikzelf kom uit China. We hebben met ze alle een geweldige tijd achter de rug. We zijn allemaal gek en beleven daardoor de leukste dingen. We zijn bijvoorbeeld met ze alle naar Parijs geweest en doen wel vaker leuke dingen buiten school.

Er wordt vaak gezegd de middelbare school je vormt. Dat geldt zeker voor mij. Ik heb mezelf dankzij alle mensen die ik heb leren kennen op school echt gevonden. In bijzonder wil ik graag mijn vriendengroep bedanken die mij door alle zware schooljaren hebben heen gesleept.

Kort samengevat, een fantastische vriendengroep waarmee je plezier mee kan maken is de enige drug die je nodig hebt om de middelbare school te overleven. School hoeft niet alleen uit leren te bestaan, het kan zoveel meer betekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s