” The No.1 rule of fashion: always wear want you want to wear.”

Lieve allemaal,

Hier volgt nog een outfit van de fotoshoot met mijn vriendin Danielle. Ook deze foto’s zijn gemaakt in de mooie stad Leiden. Het omkleden in de kou terwijl iedereen keek was het ergste haha. Voor de rest heb ik een hele leuke tijd gehad en hopelijk genieten jullie van deze nieuwe post!

De trui komt van de Zara. Heerlijk item voor de winter. Een leuke print, een kolletje en een kaki groene kleur zijn de elementen waarom ik dit item super vind! De rok komt ook van de Zara. Een mooie groene metallic rok vind ik heel erg mooi. Het straalt zoveel luxe uit vind ikzelf en er zijn eindeloze combinaties mee te maken. De vouwen in de rok blijven na een paar wasbeurten er perfect inzitten. De rok zit erg lekker en is een echte topper voor deze winter! De schoenen zijn hetzelfde als bij mijn andere outfit. Deze zwarte leren laarsjes met hak komen van de Ziengs. Mooie en goedlopende zwarte laarsjes zijn voor elke herfst en winter een must. Het kan bij bijna elke outfit en je krijgt niet meteen blaren zoals ik vaak heb door mijn hakken verslaving haha.

Deze outfit is geschikt voor meerdere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan school, werk, winkelen of gewoon om uit eten te gaan. Want de nummer 1 regel is dat je moet dragen wat je wilt en zeker ook waar je wilt. Ikzelf kom ook altijd aan op school alsof ik een bruiloft heb, maar dat is wie ik ben. Iedereen mag doen wat hij of zij zelf wilt in fashion!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s