De kat von d liquid lipsticks

Lieve allemaal,

Ik ben een echte fan van liquid lipsticks! Ze blijven de hele dag perfect zitten en tegenwoordig zijn er zoveel soorten. Je hebt high end merken, budget merken, metallic liquid lipsticks en nog veel meer. Ik heb 3 liquid lipsticks van kat von d. Ik heb de kleuren Bauhaus, Lolita 2 en Lolita (dit is ook de volgorde zoals ze staan op de foto).

Laten we beginnen met de verpakking. Ze zijn best prijzig en dus is een mooie verpakking belangrijk. Kat von d heeft het goed gedaan! De verpakking straalt luxe uit en voelt stevig aan. De applicator is eveneens top! Het product brengt makkelijk aan door de applicator. Voor de rest ben ik super blij met de kleuren die ik heb gekozen. Het zijn 2 nude kleuren en de ander is een echte statement kleur. Ze zijn in nog veel meer kleuren verkrijgbaar, waarvan ik er zeker nog een paar ga kopen haha. Of deze liquid lipsticks goed blijven zitten? Je hoeft je de hele dag geen zorgen of je lippen er nog goed uitzien. Eenmaal opgedaan blijven ze muurvast zitten. De swatches duurde dan ook een eeuwigheid om eraf te halen haha.

Als je 20 euro voor een liquid lipstick over hebt zijn deze zeker aan te raden. Ik heb ze gekocht bij sephora in Spanje, maar je kan ze ook bij sephora online bestellen. Ik hoop dat deze review jullie heeft geholpen om een goede keuze te gaan maken!

Liefs,

Anne-mei

Een gedachte over “De kat von d liquid lipsticks”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s