“The joy of dressing is an art”

Lieve allemaal,

De winter is bezig en voor sommige mensen geeft dat veel irritaties. Hetzelfde geldt voor mij. De kou, regen en sneeuw vind ik maar niks. De outfit in dit bericht is een echte zomer outfit, maar doe er een panty onder en je kan er zo mee uiteten. Het is een vrolijke en gewaagde outfit. Hij brengt wat kleur in deze koude dagen haha.

De blouse en de rok komen allebei van de H&M. De blouse is een simpel en comfortabel. Het is een item die lang mee kan en met meerdere dingen gecombineerd kan worden. De rok is een grote klokkenrok. Hij zit heerlijk! Hij is mooi getailleerd, maar je hoeft voor deze rok geen buik in te houden haha. De stof is wel dik, maar doordat hij wijd is zweet je er niet snel in. De kleurencombinatie van de rok sprak me erg aan. Het zijn hele mooie en vrolijke kleuren die we wel kunnen gebruiken en in de zomer en winter! De vouwen blijven er na elke wasbeurt netjes inzitten, dus het is gelukkig goede kwaliteit. De schoenen en zonnebril komen van een winkel in Griekenland, dus helaas niet hier verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er zat andere zwarte zonnebrillen en witte schoenen te vinden die hierbij leuk zouden staan. Over de schoenen die ik aan had ben ik tevreden. Voor stilleto’s lopen ze best lekker haha. De bandjes van voren zijn niet alleen mooi maar ook praktisch. Zo verliezen mensen zoals ik hun schoen niet haha.

Het is zeker een statement outfit vind ikzelf. Ik hoop dat deze outfit jullie aanspreekt en dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s