Mijn reis door China

 

Lieve allemaal,

Vorige zomer ben ik naar China gegaan. Ik ben daar geboren en toen ik 1 was naar Nederland gekomen. Ik kan me helaas niks meer herinneren van mijn eerste levensjaar. Gelukkig heb ik meerdere keren de kans gehad om terug te keren naar mijn thuisland. In totaal ben ik 4 keer terug geweest naar China. We hebben wat prachtige dingen gezien en wil dat graag met jullie delen. Ik wens jullie alvast veel lees en kijk plezier!

Het was een prachtige reis en we hebben veel gezien. We waren er 4,5 weken en hebben 6 keer gevlogen. Het was allemaal vermoeiend, maar de energie zeker waard. Hieronder staan een paar foto’s met soms daaronder wat toelichting.

Hierboven zie je een foto van de moonhill. Het was een zware toch om er te komen. 2 uur lang fietsen door bergen met de slechtste wegen ooit en daarna 1000 treden omhoog. Gelukkig hebben we het allemaal overleefd haha.

We hebben ook kookcursus genomen. Hier zien jullie een Chinese markt met allerlei groentes. De foto’s hierboven zijn van de rijstvelden. We hebben daar 4 uur gewandeld en genoten van de natuur. Ik was super moe daarna. Trap op en trap af met 40 graden is niet zo leuk haha.

Deze 2 foto’s laten de gele rivier zien. Een hele grote en beschermde rivier.                      En natuurlijk niet te vergeten de Chinese muur! De vijfde keer dat ik erop ben geweest! Dit is het plein van de hemelse vrede. Een heel groot plein waar je ook nog naar binnen kan. Dit jaar hebben we dat niet gedaan, maar voorgaande keren wel. Je hebt daar wat trappen en wat mooie tempels.

                      Natuurlijk hebben we veel in China gewinkeld! Het gewicht voor de terug weg was dan ook een groot probleem haha.

                       Dit was een show in binnen Mongolië. Was lang in de auto zitten maar t was een super mooie show en mooie beelden die we daar hebben gezien.

Wie wordt het nou niet duizelig van deze trap? Haha

img_0120Een super mooi park met een groot plein waar ze samen komen en gaan dansen. Echt heel leuk om te zien. Mijn ouders stonden vooral in de schijnwerpers. Met een blonde moeder en een vader van bijna 2 meter ben je net een superster daarzo haha.img_0105img_0193img_0188Beelden van Mongoolse strijders. Het was een enorm groot terrein met dit soort beelden. Echt leuk om nog eens een reisje naar binnen Mongolië te maken.

 

 

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn grote reis te zien!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s