Tips voor de winter

Lieve allemaal,

De warme feestdagen zijn weer achter de rug. Het echte leven is voor vele weer begonnen. Ikzelf zit nu midden in mijn toetsweek. Het examenjaar is zwaar, maar nu met het grauwe weer ben je minder vrolijk. Hier heb ik voor jullie wat tips om deze winter wat makkelijker te maken. Alvast veel leesplezier!

Tip 1: Kleed je warm aan. In de winter kan het best koud worden en je kan snel ziek worden. Om je lichaam niet al het werk te laten doen voor het verwarmen van je lichaam moet je je warm kleden. Vooral bij mij op school kan het erg koud zijn en zonder warme kleren kan ik me niet goed concentreren.

Tip 2: slik extra vitamines. Zoals ik al zei kun je snel ziek worden in de winter. Door extra vitamines te slikken wordt de kans op een griepje kleiner. Ikzelf slik vitamine c, d en multivitamine. Voor de rest helpt gezond eten hier natuurlijk ook bij, maar alle beetjes helpen!

Tip 3: smeer een dikke laag crème op je gezicht. Veel temperatuur verschillen zijn niet goed voor je huid. Als je vaak buiten komt geld deze tip dus zeker voor jou. Smeer een lekkere dikke laag crème op zodat je huid niet droog wordt. Als je make-up draagt kan je dit gewoon aanbrengen onder je foundation of een hydraterende primer gebruiken. Ikzelf gebruik een crème van Nivea en een primer van Rimmel London. Die werken fijn voor mijn huid, maar je kan alles gebruiken hiervoor wat je zelf wilt.

Tip 4: kijk veel films en series. Ikzelf ben er ook schuldig aan, ik kijk te veel Netflix. Er zijn zoveel leuke series en films dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Wil je nou niet betalen voor Netflix? Er zijn zat andere programma’s die gratis zijn, kijk wel uit dat je geen boete krijgt. Heerlijk warm thuis komen en Netflix aanzetten geeft een ultiem relaxt gevoel. Ikzelf heb Gossip girl, New girl, Pretty little liars,Gilmore girls en Crazy ex girlfriend gekeken. Super leuke meiden series vind ikzelf!

Tip 5: ga shoppen! Ik weet dat sommige niet draag de kou ingaan, maar voor shoppen hebben wij vrouwen veel over. Zeker in december is er erg veel sale en super leuk om te winkelen. Ikzelf ben echt Zara verslaafd en heb ook deze winter daar flink gewinkeld haha. Af en toe ergens lekker lunchen of warme chocolade melk drinken helpt om jezelf warm te houden. Wil je nou echt niet naar buiten? Online shoppen kan tegenwoordig ook bij bijna alles!

Tip 6: plan leuke activiteiten voor binnen. Je hoeft echt niet perse een buitenwandeling te gaan maken. Er zijn veel leuke dingen binnen te doen. Bijvoorbeeld uiteten, lasergamen, naar de bioscoop gaan of gewoon bij iemand thuis afspreken. In de winter is het wel belangrijk dat je leuke dingen gaat doen, anders kan je in een winterdip raken.

Tip 7: Waar zon, zee en chloor in de zomermaanden de boosdoener zijn in de zomer heeft ons haar ook in de winter wat te voortduren. Denk bijvoorbeeld aan regen, wind en de verwarming. Verzorg je haat goed door regelmatig een masker erin te doen. Niet te vergeten! Droog je haar goed voordat je de deur uitgaat, je haar kan door de kou afbreken.

Tip 8: zorg voor een warm bed. Ikzelf heb een elektrische deken en kan niet meer zonder. Het is een heerlijk gevoel wanneer je in een warm bed stapt. Je kan hiervoor ook een kruik gebruiken of een warme douche nemen.

Dit waren wat tips voor deze winter. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben en laat in de reacties achter als jij nog een goede tip hebt!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s