“People will stare. Make it worth their while”

Lieve allemaal,

Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie ! Het is zeker een gewaagde outfit, maar hey je leeft maar 1 keer toch?

De witte blouse komt van de H&M. Een basic item wat bij veel past. Zit erg lekker, maar wel uitkijken met vlekken haha. De jurk komt ook van de H&M. Ik ben echt verliefd op de jurk! Sommige zullen hem misschien te overdreven of niet mooi vinden, maar ik vind hem echt leuk. Hij zit super lekker en een leuk patroon. De banden zijn verstelbaar, wat erg handig is. Je kan er ook een wit shirt onderdoen of een zwart shirt, wat je zelf wilt. Het is een stevige stof met een goede ritssluiting. Een echte aanrader voor iemand die wat aparts wilt! De schoenen komen van Sacha. Het zijn lakleren loafers met veters. Ze lopen erg lekker en ze vallen met veel kleren te combineren! Ikzelf vind dit echt een top outfit. Deze outfit is voor mij overal draagbaar. Voor school of in de stad, waar je jezelf prettig bij voelt !

Ik hoop jullie wat inspiratie te hebben gegeven en dat jullie dit bericht leuk vonden om te lezen!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s