Mijn Barcelona ervaring

Lieve allemaal,

In de herfstvakantie ben ik met mijn moeder naar Barcelona gegaan! De reden hiervoor was dat ik 16 jaar was geworden. Samen zijn we tot de beslissing gekomen om samen naar deze mooie stad te gaan. Het is een hele mooie stad met heerlijk weer toen wij er waren. Je kan er prachtige gebouwen bekijken en shoppen totdat je erbij neervalt haha. Samen hebben we beide gedaan en was het een reis om nooit te vergeten!

Hieronder wat foto’s van onze reis, ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien!

De grote straat la rambla. Het is een hele lange straat met veel kleine winkeltjes en terrasjes. Deze straat was super dicht bij ons hotel, dat was echt top! En natuurlijk de Sagrada família! Sinds het leggen van de eerste steen in 1882 wordt bijna voortdurend aan de kerk gebouwd. Het is ontworpen door Architect Gaudí, een super goede kunstenaar vind ikzelf!De 3 foto’s hierboven zijn ook het werk van Architect Gaudí.we hebben zoveel gesnoept in Barcelona! De hele stad stond vol met heerlijke bakkertjes waar we natuurlijk telkens iets moesten gaan halen haha.Het strand waar je op uitkomt na het aflopen van de lange straat la rambla. Een heerlijk strand met veel restaurantjes.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen over mijn reis door Barcelona!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s