Mijn make-up look van vandaag 

Lieve allemaal,

Het leek me leuk om af en toe mijn make-up look met jullie te delen. Ik hoop dat jullie het ook een leuk idee vinden en alvast veel leesplezier!

Alle informatie over de gebruikte producten staan onderaan dit bericht!

Voor primer gebruik ik de fix&perfect van Rimmel London. Dat laat ik even intrekken en begin dan met de foundation. Ik gebruik de Milani foundation in de kleur 4 en de Maybelline matte+poreless in de kleur 110. Samen geven ze een medium tot totale dekking en ze zijn perfect voor een vette huid! Hierna gebruik ik de Catrice concealer voor onder mijn ogen, voorhoofd en kin. Hierna poeder ik mijn gezicht af met de Maybelline matte maker. Dan met de NYX brow gel in de kleur black teken in mijn wenkbrauwen. Deze blijft echt de hele dag zitten! Dan zijn de ogen aan de beurt, als oogprimer gebruik ik de Maybelline super stay 24 hours. Hiermee blijft alles goed op z’n plek. Voor de ogen gebruikte ik het Anastia modern renaissance palette. Ik heb de kleuren love letter, burnt orange, cyprus umber en vermeer gebruikt. Daarna ging ik mijn gezicht contouren met het palette van Kat von d. Voor blush gebruikte ik de kleur coygirl van mac. Hierna voor vele het favoriete onderdeel, highlighter haha. Van de Anastasia glow kit sweets gebruikte ik marshmallow en sassy grape. Ik bracht ze aan boven m’n blush, de ooghoeken en op het wenkbrauw bot. Voor de lippen gebruikte ik van Dose of colors de kleur berry me 2. Als laatste spoot ik mac fix+ over m’n hele gezicht. Hierdoor blijft je gezicht de hele dag er mooi uitzien!

Het is een echte statement look en ik vond hem super! Bedankt voor het lezen allemaal!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s