Het Urban decay smoky palette 

Lieve allemaal,

Vandaag weer een review over een top palette, het urban decay smokey palette. Een duur merk, maar maken fantastische producten voor het geld. Deze is besteld bij ici paris xl voor 53 euro. Hij is dus aan de wat duurdere kant, maar voor de make-up verslavende onder ons moet je er minstens 1 in je bezit hebben haha!

De verpakking is super mooi! Voelt stevig aan en sluit goed. Het palette bevat ook een spiegel, wat ikzelf heel handig vind. Bij het palette hoort nog een kwastje, maar die heb ik al weggegooid. Bijbehorende kwasten zijn vaak van mindere kwaliteit en grijp dus sneller naar mijn eigen kwasten. Ik heb al troep genoeg, dus ik heb de knoop maar doorgehakt haha.

De kleuren zijn goed gepigmenteerd en brengen mooi aan. De lichte kleuren kon je helaas niet heel goed zien. De foto’s doen de pigmentatie onrecht. Vooral de donkere kleuren spraken me heel erg aan. Er  zitten matte kleuren in en kleuren met glitters, zo kun je oneindig veel combinaties maken. Ze blenden makkelijk en er is geen tot weinig fall-out. Alle grijs en blauw tinten kunnen wat op elkaar gaan lijken eenmaal aan gebracht, maar dat verschilt per persoon.

 

Van onder naar boven: black market-smolder-password-whiskey-combust-thirteenVan onder naar boven:high-dirty sweet-radar-amor-slanted-dagger

Al met al ben ik blij met mijn aanwinst! Je moet er misschien even voor sparen maar dan heb je ook wat. Ik hoop dat jullie het leuk vonden op te lezen!

liefs,

Anne-mei

Een gedachte over “Het Urban decay smoky palette ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s