Valentijn outfit 

Lieve allemaal,

Het is bijna weer Valentijnsdag en dat betekent dat sommige van ons er op hun best uit moeten zien. Of je nu een vriendje hebt of een vriendin of niemand, zorg altijd ervoor dat je er goed uitziet! Wie weet vind je wel de ware op die dag haha.

Laten we beginnen met de jurk. Hij komt van de Zara. Het is een lange jurk met een super mooie print en is doorschijnend. De print is echt heel gaaf! Alle kleuren voor Valentijnsdag zitten erin. Het heeft een romantische uitstraling en door het gaas toch nog een beetje sexy haha. Ik heb er een zwart hempje onder gedaan, maar een zwart shirt met lange mouwen of alleen een kanten bh kan ook super tof staan!

De broek komt van Stradivarius. Het is een zwarte high waist broek met zakken. De broek heeft een prima beenlengte voor wat kleine vrouwen. Soms moet je spijkerbroeken tot in de eeuwigheid opvouwen haha. Hij zit lekker en rekt niet snel uit. Een top broek!

De zwarte leren laarsjes komen van Ziengs. Deze outfit kan je met heel veel soorten schoenen combineren. Ikzelf vond hakken wel leuk erbij staan. 1 omdat de jurk lang is en 2 dat staat eleganter en 3 het staat meer sexy haha.


Ik hoop dat jullie het een leuke outfit vonden en ik wens jullie alvast een fijne Valentijnsdag !

Liefs,

Anne-mei

2 gedachten over “Valentijn outfit ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s