De Technic colourfix 2 

Lieve allemaal,

Vandaag weer een budget topper, de Technic colourfix 2! Dit is een contourpalette van de webshop beauty88. Na de Kat von d en het Anastasia contour palette te hebben uitgeprobeerd vond ik het tijd worden om een budget palette te zoeken. Hij kost maar 5,95 en je krijgt heel veel kleuren!

Dit is mijn eerste product van Technic, maar is zeker goed bevallen! Voor het geld krijg je niet de mooiste verpakking, maar dat is logisch. Het voelt niet heel stevig aan, maar heeft de levering wel gered dus hij kan vast wel wat hebben haha. Voor 5,95 kan je helaas niet alles krijgen en dus ook geen spiegel, maar de kleuren zullen dat allemaal goed maken!

De pigmentatie is echt heel goed! Je krijgt wel 8 kleuren voor je geld. 4 lichte kleuren en 4 contour kleuren. Er zitten roze en gele tinten in. De contour kleuren zijn wel wat warmere tinten, maar de tweede van links is wat koeler. Ikzelf vind zo’n bronze kleur heel mooi, zeker nu in de winter kan ik wel wat kleur gebruiken haha. Er is wel helaas wat fall-out, maar is niet heel ernstig. De poeders zijn langhoudend en zien er mooi uit op de huid! Ze hebben ook een contour palette met wat lichtere kleuren, dus ze hebben wel voor iedereen wat!

De onderste swatch op mijn arm is de links boven lichte kleur en ik ben zo verder gegaan naar rechts. Het zijn echt super mooie kleuren zoals je kan zien!

Technic is zeker een merk wat ik je kan aanraden. Ze hebben nog veel meer palettes voor je gezicht die ik zeker ga aanschaffen! Wat vinden jullie van deze Technic palette?

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Liefs,

Anne-mei

2 gedachten over “De Technic colourfix 2 ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s