DOSE of colors liquid lipsticks

Lieve allemaal,

Als echte liquid lipstick fan konden deze niet ontbreken in mijn stash, de DOSE of colors liquid lipsticks! Bestelt via de  originele site voor 18 dollar per stuk. Het liefst zou ik wel alle kleuren van het merk willen hebben haha. Uiteindelijk heb ik toch een beslissing kunnen nemen en daarom nu hier een review over mijn gekozen kleuren!

De verpakking voelt stevig aan en niet van plastic. Het materiaal is van dat matte glas wat toepasselijk is haha. Met heel duidelijk het merk erop is de verpakking een echte eyecatcher.

De kleuren zijn echt heel mooi! Op de site staat dat ze makkelijk aanbrengen, lekker zitten en super long lasting zijn. Al die punten zijn zeker waar! De pigmentatie is hoog en ik hoefde niet veel te gebruiken van het product. Bij de donker paarse kleur duurde het wel wat langer voordat ik de pigmentatie had die ik wilde. Ze drogen mooi mat op en blijven de hele dag zitten. Perfect voor mij, want ik als gek zijnde heb mijn make-up er al vanaf 7 uur opzitten haha.

De kleur stone, een mooie roze nude kleur die denk bij veel mensen mooi zal staan!De kleur berry me 2, een echte berry kleur die perfect is voor de wat koudere dagen.De kleur coral crush, een hele felle kleur. Een beetje een oranje roze mix, echt een hele toffe kleur! Deze ga ik veel dragen aankomende zomerdagen! De kleur purple rain, een donker paarse kleur die perfect is voor de gewaagde meiden onder ons. Deze kan natuurlijk ook voor als je een feest hebt en een keer gek wilt doen haha.

Er zullen vast nog wel wat kleuren worden toegevoegd van dit merk aan mijn stash haha. Echt hele toffe kleuren en zeker een merk om aan te raden voor wie een goede kwaliteit liquid lipstick wilt! Welke kleur is jullie favoriet?

Liefs,

Anne-mei

7 gedachten over “DOSE of colors liquid lipsticks”

  1. Hey!
   Ja ze reageren echt goed vind ikzelf! Bij mij blijven ze echt lang zitten. Aan het einde van de dag is de binnenkant wel wat gesleten, wat je wel beter ziet bij de donkere kleur. Maar je ziet het amper en zoals ik al zei ik draag hem wel 10 tot 14 uur per dag haha.

   Bedankt voor je leuke reactie en ik hoop dat ik je heb kunnen helpen bij je beslissing!

   Liefs,
   Anne-mei

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s