Catrice shoplog

Lieve allemaal,

Vandaag ben ik na school even bij de Kruidvat geweest en zoals altijd kon ik niet met lege handen weg haha. Één van mijn favoriete budget merken is toch wel Catrice. Ze leveren goede kwaliteit product en verpakking voor een goedkope prijs. Catrice heeft weer veel nieuwe producten toegevoegd en ze zien er veelbelovend uit!

Ik heb een nieuwe foundation gekocht, de 24 H made to stay in de kleur 015. Wat Catrice zegt wat dit product moet doen: Waterproof Teint. De 24 uur houdbaarheid is bevestigd door een extern instituut. Deze hoge kwaliteit vloeibare make-up is actieproof en verrijkt met een antioxidant. Naast de goede dekking met mat effect, heeft het een waterproof, fluweelzacht en lichte textuur die heel prettig aanvoelt op de huid. De formule creëert een egale teint zonder het masker effect.

De verpakking ziet er mooi uit. Niet heel speciaal, maar heeft toch een luxe uitstraling. Het is een stevige verpakking met een pompje, wat ikzelf altijd handig vind. De structuur is niet heel waterig en ook geen mouse structuur. Daardoor geeft de foundation een goede dekking. Hij egaliseert m’n huid mooi en is zeker long-lasting. Dit is een perfecte foundation voor als je een vette huid hebt, maar geen hele dure foundation wilt kopen!

Verder kocht ik de Catrice liquid camouflage high coverage concealer in de kleur 005. Wat de concealer hoort te doen: Donkere kringen, onregelmatigheden en roodheid behoren nu tot het verleden – de nieuwe Liquid Camouflage combineert optimale dekking met verzorging. De vloeibare concealer is waterproof en bijzonder langhoudend. Eenvoudig te gebruiken dankzij de praktische flock applicator.

Ikzelf had al ervaring met deze concealer en heb er al heel wat gekocht in m’n leven haha. Naar mijn mening is dit de beste budget concealer ooit! Geeft goede dekking voor de prijs en heeft een mooi verhelderend effect. Een echte aanrader dus!

Als laatste kocht ik een nieuwe blush van Catrice, de light and shadow contouring blush in de kleur 020. Het is een blush en een highlighter in 1. Je kunt ze samen gebruiken of apart. De donkere kleur is mat en de ander heeft wat glitters, wat samen een mooi effect geeft. Wat de site zegt: Exacte Definitie. Ultrazachte poeders, verkrijgbaar in een fluweelzachte matte, donkere kleur en een highlighter kleur met kleine glansdeeltjes. Bij individueel gebruik creëer je contouren en definitie en bij het gebruik van een mix is het resultaat een frisse look.

Ikzelf zou deze kleur niet echt gebruiken voor het contouren, maar voor een blush is deze kleur heel mooi! Van die roze/koraal kleuren staan bij iedereen mooi, dus rennen naar de winkel haha!


Ik hoop jullie te kunnen helpen met het maken van een keuze voor jullie volgende aankopen!

Liefs,

Anne-mei

2 gedachten over “Catrice shoplog”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s