NYX  Liquid Suede Cream Lipsticks

Lieve allemaal,

Vandaag een review voor jullie over de NYX Liquid Suede Cream Lipsticks. NYX is een super goed merk vind ikzelf. Het is geen heel duur of goedkoop merk. Het merk is verkrijgbaar bij Douglas, online en in de winkel. Sinds een tijdje is er ook een NYX winkel geopend in Amsterdam. Helaas ben ik er nog niet geweest, maar misschien in de vakantie haha.

Ik heb de kleuren vintage, sandstorm en cherry kisses. 3 hele mooie kleuren die met veel te combineren zijn. De verpakking ziet er erg mooi uit! Een luxe uitstraling en toch stevig. Ik neem altijd wat make-up mee in m’n tas, dus ze moeten mijn boeken aankunnen haha. De  applicator is echt heel fijn om mee te werken. Hij is wat lang, maar dat vind ik juist fijn aanbrengen.

De pigmentatie ontbreekt ook zeker niet bij deze liquid lipsticks! Ze dekken goed en drogen mat op. De ene heeft wat langer de tijd nodig om op te drogen dan de ander, maar dat is zeker geen groot probleem. Ze blijven goed zitten, maar zitten niet muurvast. Ze slijten wel wat meer dan sommige andere liquid lipsticks die ik heb. Af en toe wat bijwerken is voor mij geen heel groot probleem. Van boven naar onder: cherry kisses-sandstorm-vintage. Cherry kissesVintageSandstorm
Hopelijk heb ik jullie ook enthousiast kunnen maken over deze liquid lipsticks! Ze zijn verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren voor 8,35 bij de Douglas. Met alle voor en nadelen is dat een prima prijs voor het product dat je krijgt. Ze hebben nog super leuke felle kleuren die ik zeker voor de zomer nog ga kopen haha!

Liefs,

Anne-mei

Een gedachte over “NYX  Liquid Suede Cream Lipsticks”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s