Little red dress

Lieve allemaal,

Jaa het is eindelijk vakantie!! Het wordt voor mij een week leuke dingen doen, maar ook veel leren helaas. Gelukkig is de storm wel weer weg en kunnen we normaal buiten zijn haha. Zo ben ik dus gelijk maar weer wat foto’s gaan maken voor een nieuwe blogpost haha.

Het super toffe rode jurkje is van de Zara. De stof kreukelt totaal niet en zit echt heerlijk. De rode kleur is echt heel mooi. Een echte statement kleur die jezelf en de mensen om je heen echt opvrolijkt. Ikzelf heb nu ook echt last van een winterdip en kan niet wachten tot het lente is haha. Laten we de geweldige mouwen niet vergeten jongens! Zulke wijde mouwen zijn nu helemaal in en ik ben er echt een fan van!

Hieronder draag ik gewoon een zwarte panty en m’n zwarte laarsjes van de Ziengs. Verder draag ik nog een ketting van de six.


Ik wens jullie verder een fijne vakantie en jullie horen snel weer van mij!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s