TZ twilight eyeshadow palette

Lieve allemaal,

Vrijdag heb ik dit mooie palette ontvangen van TZ cosmetix. Het merk kun je op verschillende sites bestellen. Ikzelf heb hem gekocht op http://www.lacunasales.com. Hij kost 22 dollar en je krijgt hiervoor 9 kleuren.

De verpakking jongens kom op, echt heel vet gedaan! Een super duistere verpakking met daarin juist de felste kleuren, ik hou van dat contrast. Het is licht en bevat een spiegel. De verpakking voelt stevig aan, dus reizen kan er zeker mee.

De kleuren zijn echt fantastisch! Het is zeker geen nude palette haha. Je krijgt 3 matte kleuren en 3 met glitter.ย Dan kun je hier de eerste 3 kleuren zien. Ze hebben geen namen, maar ik denk dat het wel duidelijk is welke wat is haha. Ze voelen zo zacht aan als je ze gaat swatchen. Totaal geen fall-out en glijden soepel over de huid.

Na het swatchen bleef dit nog achter op m’n vingers. Ze zijn dus super langhoudend en dekkend! Telkens na elke rij heb ik ook zo’n foto genomen en geen enkele kleur doet onder voor een ander.

De glitter kleuren zijn echt waanzinnig. In het echt kan je heel goed zien dat wanneer je beweegt er ook een goude glans over veel kleuren heen zit. Ik hoop dat jullie het een beetje op de foto kunnen zien.ย Kijk naar die oranje jongens, hoe mooi!
Ik ben erg te spreken over dit palette. Je kan er echt zoveel gekke en toffe ooglooks mee maken! Het is een echte aanrader voor als je een keer een gek palette wilt kopen haha

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en jullie horen snel weer van mij!

Liefs,

Anne-mei

Een gedachte over “TZ twilight eyeshadow palette”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s