Juvia’s place Nubian 2 Eye shadow Palette

Lieve allemaal,

Een tijdje heb ik dit mooie palette in mijn stash. Ik kwam bij het merk door de geweldige nikkie tutorials. Toen ik haar review zag op YouTube wist ik dat ik er ook 1 moest halen!

Het is een super mooi palette. De verpakking is geel/oranje met Egyptische hoofden erop, echt super tof! Het is een lichte en platte verpakking, dus handig voor op reis. Helaas heeft hij geen spiegel, maar de pigmentatie van de kleuren maakt dat allemaal weer goed!

De kleuren Nairobi en Egypt waren helaas gebroken en heb ik moeten maken met wat alcohol. Ze doen het gewoon weer perfect, alleen de vlekken gaan helaas niet meer weg.Het palette bevat echt hele mooie kleuren! Hij heeft zeker wat kleuren voor een neutrale look en super felle kleuren voor wie eens wat anders wilt! Je krijgt matte en glitter oogschaduw, zo heb je oneindig veel combinaties! De pigmentatie is echt super ! Ze voelen zacht aan en zijn langhoudend. De kleuren van onder naar boven: Morocco-Madagascar-Sheba-Yaa

Van onder naar boven: Jezebel-Juri-Cleopatra-Nefertiti
Van onder naar boven: Nairobi-Leyla-Kenya-Egypt
De uitstraling van dit palette en de kleuren, alles is gewoon top! Ik ben heel enthousiast en nog steeds super blij met deze aankoop!

Ik hoop dat jullie dit een leuk bericht vonden en jullie horen snel weer van mij!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s