Colourpop oogschaduw 

Lieve allemaal,

Ik ben weer terug met een super leuke review! De Colourpop mono oogschaduws. Colourpop is een erg leuk merk en zeker niet duur. Wat je bestelling duurt maakt zijn de verzendkosten en invoerkosten. Gelukkig had ik geen invoerkosten. Het merk staat bekend om zijn geweldige pigmentatie voor een goedkope prijs.

Ze hebben een super schattige verpakking en zijn lekker licht. Het merk staat erop in een soort holografische tekst, super tof! Je krijgt een goed vol ‘potje’ dus ze zullen lang meegaan denk ik haha.

Van links naar rechts: tassel-coconut-slave2pink-hammered-dare-donna

De pigmentatie ontbreekt inderdaad niet! Wauw wat een mooie kleuren en dat voor maar 5 dollar per stuk! Ik heb gekozen voor wat aparte kleuren en ben zeker blij met m’n keuze. Helaas zie je de witte niet heel duidelijk op de foto. Hij is ook gepigmenteerd alleen heeft veel meer glitters en is daardoor wat minder goed te zien. Mijn witte winter armen werken dat ook alleen maar tegen haha.

Ik ben echt fan van het merk! Ze zijn goedkoop en het was een snelle levering voor zo’n lange afstand. Ik kan jullie ook zeker de liquid lipsticks aanraden, maar daar praten we wel een andere keer over haha.

Hopelijk vonden jullie het bericht leuk en we spreken elkaar snel weer!

Liefs,

Anne-mei

3 gedachten over “Colourpop oogschaduw ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s