Clinique superbalanced makeup foundation 

Lieve allemaal,

Foundation is de basis van je hele make-up look. Ziet dat er al slecht uit, dan wordt de rest ook al snel niks. Ik als puber heb helaas best een vette huid en laat op de dag is dat goed te zien. Ik moet echt goed investeren in mijn foundation, voordat ik te erg op een discobal ga lijken haha.

De verpakking is echt heel mooi! Ziet er luxe uit en voelt lekker stevig aan. Het jammere is wel dat er geen pompje op zit. Ik los dit op door met een dun penseel erin te gaan en dat op mijn gezicht aanbrengen.

Ik kocht de Clinique superbalanced makeup foundation in de kleur 27 alabaster. Deze kost 33 euro bij bijvoorbeeld de Douglas.

Wat deze foundation belooft te doen:Superbalanced Make-Up is Clinique’s slimme foundation. Een vloeibare textuur met aanpasbare, vetvrije dekking, die tevens vocht inbrengend en talg absorberend werkt. Waterproof. Olie-vrij. 100% Parfumvrij. Op allergie getest. Geschikt voor huidtypes 1, 2 & 3, zeer droge tot gecombineerd vette huid.

Dat klinkt mij goed in de oren en begon super enthousiast aan deze foundation!

Hier zie je de foundation swatch op mijn hand. Hieronder zie je hoe hij dekt als ik hem uit heb gesmeerd. De kleur vond ik best goed bij mij passen, dus daar was ik heel erg blij mee. Verder vind ik de dekking medium, maar je kan deze zeker opbouwen door wat meer aan te brengen.ik heb de foundation van 7 uur tot 5 uur gedragen en hij zat er echt nog goed op! Hij geeft een super mooie finish en ziet er zeker niet cakey uit. Hij mengt mooi samen met alle andere make-up producten en ik was zeker erg te spreken over het eindresultaat. Natuurlijk zag je wel dat ik begon te glimmen, maar dat niet zo erg als bij sommige andere foundations.

Deze foundation kan ik jullie zeker aanraden! Hij is eigenlijk geschikt voor iedereen. Door de types 1-3 is er voor iedereen wel een passende match!

Allemaal heel erg bedankt voor het lezen en jullie horen snel weer van mij!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s