De lente komt er aan!

Lieve allemaal,

langzaamaan begint het zonnetje weer te schijnen en bloeien de bloemen weer, het wordt lente! Na mijn eindexamen heb ik erg lang vakantie. Ik ga 2 keer op vakantie naar het heerlijke Griekenland. Voor zulke vakanties ga ik altijd lekker shoppen! Een mooie bikini of badpak mag echt niet ontbreken haha.

Een nieuwe trend die eraan komt zijn de badpakken. Sommige zullen vast denken dat het ouderwets is, maar dat is zeker niet meer zo. Je hebt ze in alle vormen, kleuren en maten. Vorig jaar ben ik alvast begonnen aan de opkomende trend en ben er zeker over te spreken! Het zit super comfortabel en als je net zoals ik van veel en lekker eten houdt is het perfect om de eetbuik wat te verdoezelen haha. Op de hunkemöller site geven zij tips en opties om voor elk lichaamstype een passende bikini of badpak te vinden. Zo vind je de mooiste bikini of badpak die bij jou past!

Ik moet nog een badpak of bikini gaan kopen en ben op het internet alvast wat inspiratie op gaan doen. Ik kwam op de hunkemöller site en ze hebben een erg leuk assortiment! Ik heb al ervaring met de badmode van de Hunkemöller en de kwaliteit is echt top! De kleuren vervagen niet en de stof sluit mooi aan je lichaam. Ze zijn niet de goedkoopste maar ikzelf vind de prijs-kwaliteit verhouding precies goed. Je kan namelijk echt wel lang doen met bijvoorbeeld een bikini van hun.

Na deze leuke opties te hebben gezien maak ik me helemaal niet meer druk over het zoeken naar een bikini/badpak! Hieronder kan je mijn favorieten zien die ik zeker nog even goed in de winkel ga bekijken!

Badmode

Als ik dat zonnetje zo op mijn gezicht voel krijg ik super veel zin in de zomer! Binnenkort maar snel lekker zomerspullen gaan inslaan haha. En gaan jullie voor een badpak of voor een bikini dit jaar?

Bedankt voor het lezen en jullie horen snel weer van mij!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s