NYX lingerie liquid lipsticks

Lieve allemaal,

Na een paar weken hard leren heb ik eindelijk weer wat tijd voor mezelf! Het examenjaar valt niet mee, maar gelukkig kan ik me altijd weer lekker uitleven in mijn blog verhalen!

Vandaag een review over de lingerie liquid lipsticks van NYX.  Ik heb ze gekocht in de kleuren 10 Teddy en 12 Exotic. NYX is een erg leuk en goed betaalbaar merk en is onderandere te koop bij de Douglas.

Ik heb gekozen voor een rode en een bruine kleur. Echt kleuren die bij veel ooglooks passen en passen ook bij veel mensen denk ikzelf.De verpakking is erg mooi! Lekker strak en praktisch. Ze zijn makkelijk om mee te nemen en de tekst op de verpakkingen passen erg goed bij de naam van het product.het borsteltje is niet heel bijzonder. Hij werkt gewoon fijn voor mij en anders kan je het product makkelijk aanbrengen met een apart lip kwastje.De pigmentatie is echt top voor de prijs! Deze zijn zeker matter dan de NYX liquid suede lip creams. Ze drogen snel op en de kleur is precies zoals het in het potje eruit ziet. Wel moest ik meerdere keren over mijn lippen heen gaan voor mijn gewenste hoeveel pigmentatie. Dat is niet heel erg aangezien de prijs, maar het dekt niet zo goed als duurdere merken.ExoticTeddy
Ze zijn zeker een hele goede aanrader voor liquid lipstick lovers! Ze zijn beschikbaar in zoveel kleuren dat er voor iedereen wel wat bij zit! Shop ze hier voor maar 8,35 met gratis verzending!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik spreek jullie snel weer!

Liefs,

Anne-mei

2 gedachten over “NYX lingerie liquid lipsticks”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s