Outfit with my new red shoes

Lieve allemaal,

Het zonnetje schijnt de laatste tijd lekker veel en daar maak ik zeker gebruik van! Het vorige weekend ging ik dan ook lekker shoppen en hier een samengestelde outfit van m’n aankopen!

De blouse komt van Stradivarius en zit echt super lekker! De broek komt daar ook vandaan en is zeker een apart geval haha. Hij heeft een middel tot hoge waist en loopt gelijk helemaal wijd uit. Zit echt super lekker en is zeker apart voor degene die dat leuk vinden!De schoenen zijn echt een nieuwe favoriet van mij! Ik heb ze gekocht bij Sacha en ze lopen echt heerlijk! Ze komen in deze hele mooie rode kleur en ook nog in het zwart. Ze zijn apart en uitdagend en dat zijn precies de eigenschappen die ik graag zie in mijn schoenen!
Ik wens jullie verder een hele fijne week en ik ga maar weer eens door met leren haha.

Liefs,

Anne-mei

2 gedachten over “Outfit with my new red shoes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s