Mac lippenstiften 

Lieve allemaal,

Mac is een heel bekend cosmetica merk en tegenwoordig heeft iedereen er wel wat van. Zo ook ik kon de prachtige producten van dit merk niet weerstaan en heb wat lippenstiften gekocht. Je kunt het merk kopen in Mac winkels en/of op hun site of bij Douglas in de winkel en/of online. Goedkoop is het merk zeker niet, voor een lippenstift betaal je 19,50 euro. Dat is best prijzig voor een lippenstift maar je krijgt er zeker wat voor terug!

De verpakking is gewoon zwart met het merk mac erop. Het ziet er netjes en chique uit en voelt lekker stevig aan. Dat is fijn want ik ben denk niet de enige die hun lippenstift meeneemt om af en toe bij te werken haha.In deze post ga ik praten over de kleuren chili, sin, twig en taupe. Ze hebben allemaal een matte finish behalve twig die is satin. Mac heeft veel kleuren in verschillende finishes dus er zit zeker wat bij voor iedereen!De swatches van links naar recht: chili-sin-twig-taupe. De pigmentatie voor de prijs is zeker goed! Alle swatches waren maar 1 swipe en toen ik het eraf wilde halen lieten ze alle 4 een vage waas achter. Niet zo fijn voor mijn arm, maar dat betekent wel dat ze goed blijven zitten haha! Chilitwigsintaupetaupe, een prachtige bruine nude kleur die geschikt is voor iedereen! Perfect voor een nude look of juist met een heftige ooglook!twig, een prachtige roze nude kleur die bij ook veel meiden zal staan! Perfect voor een rustige look en zeker mooi voor de lente en zomer!sin, een prachtige donker rode kleur met wat paars erin. Een super kleur voor een avondje stappen of voor de gewaagde meiden die donkeren kleuren rocken overdag! Chili, een rood/oranje kleur die lekker fel is en daarom goed past bij deze tijd van het jaar! Staat prachtig bij een bruine ooglook en zeker een eyecatcher!

Ik ben zeker te spreken over de lippenstiften van mac! Ze zijn prijzig maar ik ben er fan van en heb het er voor over. Ik raad jullie zeker aan om er ook eentje te proberen! Laat maar weten welke kleur van mac jullie favoriet is en welke je nog op je wish lijstje hebt staan! 

Liefs, 

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s