Mac highlighters 

Lieve allemaal,

Vorige week schreef ik over de lippenstiften van mac. Zoals jullie weten ben ik een echte fan van het merk en ik moest weer meer geld eraan uitgeven haha. Zo heb ik ook 2 highlighters van mac, soft&gentle en double-gleam. 

Ze komen in een mooie zwarte verpakking en de patroon van het product is to die for haha. 

Ziet er zeker mooi en netjes uit allemaal en was erg enthousiast om ze voor het eerst te gebruiken. Soft&getle is een hele mooie highlighter. Hij ziet er wat donker uit maar past zeker ook bij lichte huiden. Hij kan een mooie subtiele glans geven, maar maak je kwast wat nat en je krijgt een heftigere glans!double-gleam is eveneens een prachtige highlighter. Deze ziet er wat goud uit in de verpakking maar eenmaal op je gezicht met de weerkaatsing van het licht komt tie wit uit. Lekker opvallend dus en erg geschikt voor de lichte huidjes!De pigmentatie is zoals je het zou verwachten van mac, echt goed! Helaas is moeilijk om highlighters op de foto te brengen, ik hoop dat dat met de foto’s hieronder aardig gelukt is. Ik zie duidelijk op de foto’s hieronder wat voor een prachtige glans ze geven en ben echt verliefd op ze geworden! Hierboven 2 foto’s met double-Gleam op mijn gezicht. Hierboven 2 foto’s met soft&gentle op mijn gezicht.
Dat was hem dan alweer voor deze week. Ik heb het super druk met leren voor m’n examens en kan dus echt maar 1 keer per week een artikel schrijven helaas. 

Verder hoop ik dat jullie deze post leuk vonden en jullie horen snel weer van mij!

Liefs,

Anne-mei

2 gedachten over “Mac highlighters ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s