Make-up revolution

Lieve allemaal,

Ik ben eindelijk weer terug! Nu mijn examens eindelijk klaar zijn heb ik weer alle tijd van de wereld haha. Het was zeker zwaar, maar nu kan ik heerlijk genieten van een lange vakantie. Er komen weer veel leuke berichten aan dus hou mijn blog zeker in de gaten!

Vandaag ga ik praten over het merk make-up revolution. Een budget merk waar ik veel over zie op het internet. Het merk is te koop op veel internet shops, maar tegenwoordig ook bij de Etos.

Ik heb de vivid baked highlighter gekocht in de kleur golden lights. De bronze, shimmer en highlight poeder en de setting spray voor een vette huid.Ik heb zeker al veel gelezen over dit product en kon echt niet wachten om deze te gebruiken! Het patroontje is echt mooi en de kleur is ook echt perfect voor mij. Ikzelf hou veel van wat goude/witte highlighters. Hij is echt mooi! De swatch op mijn arm is wel minder mooi dan dat hij op mijn gezicht is. Hij geeft zeker een heftige glow! Hij zit zeker veel goud in dus als je daar van houdt is deze zeker een aanrader voor jou! De structuur voelt zacht aan en ik gemakkelijk aan te brengen! Nu het weer wat mooier wordt ging ik opzoek naar een nieuwe bronzer. Hij moest wat donkerder zijn dan mijn andere, want hopelijk wordt ik in Griekenland wel wat bruiner haha. Er zitten 3 kleuren in , 1 voor highlight, 1 voor het bronzen van je huid en de laatste om echt te contouren. Hier zie je de swatches, ik ben begonnen met onderaan de lichtste kleur en de bovenste zijn alle kleuren samen. De highlight kleur is meer een normale poeder dus je moet zeker nog een highlighter meenemen samen met deze voor als je op reis gaat, Voor de rest ziet alles er super goed uit! Eveneens zachte structuur en mooie kleuren! Door mijn vette huid is een goede setting spray een must! Deze verpakking is lekker makkelijk mee te nemen voor op vakantie en was erg benieuwd of deze mijn mac fix+ een beetje kan overtreffen. De spray is zeker erg fijn! Hij verfrist en zorgt er voor dat mijn make-up langer blijft zitten! Laat geen vlekken achter, alleen de geur is erg chemisch. Gelukkig verdwijnt de geur snel weer, dus is zeker geen rede om hem niet te kopen.Alle producten zijn echte budget toppers! De highlighter geeft me echt een super mooie glow en de bronzer geeft weer wat leven in m’n gezicht haha!
Ik hoop dat jullie dit bericht leuk vonden en jullie horen snel weer van mij!

Liefs,

Anne-mei

Een gedachte over “Make-up revolution”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s