Look 1 Griekenland ❤️

Lieve allemaal,

Zoals jullie misschien weten zit ik nu heerlijk in het zonnige Griekenland! Elke avond tutten we ons lekker op en gaan we ergens eten. Ik zal proberen van elke avond mijn look te posten! Hier kunnen jullie alvast de eerste zien!

Schoenen zijn prachtige sleehakken van Tamaris. Ze zijn zwart met lange touwen die je kunt vaststrikken om je enkel heen. Ze lopen erg lekker en zijn gemakkelijke schoenen voor beginners hihi.De jurk komt van H&M van vorig jaar, dus helaas niet meer te koop. Het is een lange soepele jurk die bij veel mensen zal staan. Hij heeft een mooi patroontje in het zwart en wit. Voor de rest zit hij heerlijk en kleed lekker af haha.
Ik hoop dat jullie dit bericht leuk vonden en jullie horen weer snel van mij!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s