OOTD! 

Lieve allemaal,

Afgelopen weken waren wat hektisch, helaas was ik nog niet geslaagd voor mijn examens en had ik een herkansing voor biologie. Gelukkig is dat nu weer allemaal achter de rug en kan ik nu eindelijk echt vakantie vieren !

Om mijn definitieve vakantie goed te beginnen heb ik weer voor jullie een outfit post!

Het t-shirt is van de PULL&BEAR en is wit met een draak en tekst erop. Echt leuk shirt en zit lekker luchtig, wat handig is met deze zomerse temperaturen ! Mijn broek komt van de Monki die jullie ook hebben kunnen zien in mijn shoplog op mijn YouTube kanaal. Een lekker wijde broek met touwtjes die je op je gewenste maat kunt aanpassen. De broek is niet enkelvoudig maar zit een soort van dubbel zoals jullie kunnen zien haha. Het is gewoon een toffe broek en een echte aanrader!Mijn schoenen komen van Sacha en zijn lakleren schoentjes. Zitten lekker en zijn met veel outfits te combineren!Als laatste het tasje, die komt uit China en is dus helaas hier niet te koop. In China heb je zoveel tassen dat je er zo hebberig van wordt haha. Het is een wit tasje met mooie borduursels erop. Verder is de draagband dik en lekker opvallend, ik hou ervan!
Ik hoop dat jullie dit bericht leuk vonden en jullie horen snel weer van mij!!

Liefs,

Anne-mei

2 gedachten over “OOTD! ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s