Nieuwe schoenen! 

Lieve allemaal,

Ik ben weer wezen shoppen hoor en ben niet met lege handen terug gekomen haha. Ik was in de primark in Den haag en het was weer liefde op het eerste gezicht, schoenen. Ik heb een zwak voor een mooie schoen en kon ook deze 2 niet weerstaan. 

Het zijn 2 hele verschillende schoenen, maar beide zo mooi! Het eerste paar is echt Aziatisch! Ze zijn zwart met een Aziatisch printje. Het is een brede blokhak met een dik plateau aan de voorkant. Verder kun je de schoen met het bandje bij je enkel strakker of losser zetten. Het zijn echte show stoppers en zeker voor de durvende meiden onder ons!Het tweede paar is een licht roze zijde achtige schoen. Op de voorkant zitten mooie grote strasstenen in verschillende kleuren. Verder is de hak en plateau hetzelfde als bij het andere paar en het bandje is eveneens verstelbaar. Deze zijn ook echt apart, maar weer op een andere manier!Ik kan zeker zeggen dat ik weer goed geslaagd ben in Den haag!!! 
Verder horen jullie snel weer van mij! 

Liefs,

Anne-mei

2 gedachten over “Nieuwe schoenen! ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s