CBD producten 

Lieve allemaal,

Een paar dagen geleden kreeg ik een heel lief pakketje van Cibdol. Dit is een bedrijf die zich aan strikte normen houden die gesteld zijn door de ‘Zwitserse benadering’. Het volgt innovatieve en wetenschappelijke methodes. Cibdol gebruikt exclusief natuurlijke ingrediënten en veilige extracties om het volledige fytoconplex dat in hennep aanwezig is naar voren te brengen. Dit klinkt vast allemaal heel vaag voor jullie en zal het in dit bericht zo duidelijk mogelijke uitleggen! 

In het pakketje heb ik een olie met 2,5% CBD erin gekregen en verder nog testertjes van alle CBD-crèmes. Cibdol bekend is door cannabinoïden in de hennep plant. Deze plant produceert meer dan 400 organische verbindingen. De twee hoofdgroepen van moleculen met bio-actieve eigenschappen in hennep zijn terpenen en cannabinoïden – CBD behoort tot de laatste groep.

Cannabinoïden zijn verbindingen die het functioneren van het menselijk zenuwstelsel kunnen beïnvloeden.

Maar wat is CBD nou eigenlijk?                CBD, is een van de meest voorkomende cannabinoïden in hennep. Aangenomen wordt dat CBD veel therapeutische toepassingen heeft en helpt te ontspannen. Terwijl het goed is voor de gezondheid, bevat CBD niet de psychoactieve eigenschappen van zijn bekendere neef THC, en moet CBD niet worden verward met THC. Nee, CBD maakt je niet high haha.

De 4 testertjes hebben allemaal een andere taak voor je gezicht. De roze crème, zemadol is voor een gezonde verzorging bij eczeem. Het voedt gevoelige, droge en geïrriteerde huid die vatbaar is voor eczeem. 

De grijze, soridol ondersteunt de huid die lijdt aan psoriasis. Soridol vernieuwt de huid met CBD, waar het bijdraagt aan normale celgroei. Het verbeterd de structuur en weerstand van de huid. 

De groene, aczedol is een natuurlijke en krachtige acne behandeling. Aczedol benut de voedebde kracht van CBD versterkt met de kracht van liposomen. 

De blauwe, hydradol geeft een verlichting voor normale en droge huid. Deze crème zit vol met krachtige CBD en andere werkzame bestanddelen met voedende eigenschappen voor dagelijkse verzorging van een normale tot droge huid. 

Dit is de olie met 2,5% CBD. Deze milde variant is perfect voor de beginnende gebruiker en voor wie wil kennismaken met de voordelen van CBD. Het is 100% natuurlijk en zoals ik het lees in hun boekje moet het wonderen gaan verrichten haha. 3-4 druppels, 3 keer per dag is de juiste dosering volgens Cibdol. Dit is mijn gezicht vol met make-up haha. Dit heb ik eraf gehaald om de olie eindelijk te gaan testen! Het is een bruine/goude olie met een pipet. Ziet er naar mijn idee helemaal goed uit! De geur is echter wel erg sterk en ikzelf ben er dan ook geen fan van helaas.Nou 100 watjes verder maar mijn gezicht is eindelijk schoon haha. Ik heb de olie op mijn hand gedaan, zo kunnen jullie goed het product zien. Het glijdt soepel uit de verpakking en voelt niet plakkerig aan. Dit is mijn gezicht met de olie op. Je ziet mijn huid al wat meer glimmen. Het product trekt goed in en voelt niet branderig. Mijn huid voelt goed gevoed en zacht aan. Ik heb van mijzelf een vette huid dus teveel olie is zeker niet nodig, echter heb ik wel de aangerade hoeveelheid gebruikt. 

Om echt een goed idee van dit product te krijgen zal ik het ongeveer een maand elke dag gebruiken en jullie meer vertellen over de resultaten

Hopelijk vonden jullie dit een leuk bericht en jullie horen snel weer van mij! 

Liefs,

Anne-mei

Een gedachte over “CBD producten ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s