Palmbomen en veel roze!

Lieve allemaal,

De laatste post van mijn geweldige vakantie is helaas aangebroken. Maar niet getreurd er komen nog veel meer zomerse outfits aan! Voor nu hoop ik dat deze outfit jullie een zomers gevoel geeft, want het weer in Nederland is niet zo denderend haha.

Deze prachtige, flirterige roze jumpsuit komt van de Zara. Hij heeft een druk bloemen patroon wat perfect is voor op vakantie. De jumpsuit kan je met touwtjes vastmaken rondom je hals. Verder heeft hij een open en lage rug, wat sexy is maar ook lekker koel voor de zomer haha. Het luchtige stofje zit heerlijk en kan jullie deze jumpsuit zeker aanraden!

En dan de sandaaltjes! Deze heb ik gekocht in Griekenland voor een top prijs! Ze zijn bruin met wat rosé gouden details. Verder hebben ze een hoge witte zolen die toch weer voor 3 cm extra lengte zorgen haha. Ze lopen heerlijk en zijn perfect voor lange, zomerse wandelingen.

Dat was het dan alweer voor deze post! Hopelijk vonden jullie het weer leuk en jullie horen snel weer van mij!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s