Freedom pro blush palettes

Lieve allemaal,

Vandaag weer even iets anders dan fashion, make-up! In deze post ga ik het hebben over palettes van het merk Freedom. Ze zijn te bestellen bij verschillende sites, deze komen van Boozyshop. De prijs is zeker aantrekkelijk en wilde ze daarom graag uitproberen.


Het is een zwarte verpakking met een grote spiegel erin. Het is gewoon een simpele verpakking, maar is niet erg voor de prijs.

Toen in ze open deed zagen ze er veel belovend uit! Je krijg veel kleuren, zodat je veel kan variëren en voor iedereen er wel wat in zit!

De eerste is het Freedom-pro-blush-palette-bronze-and-baked palette. Deze bevat highlighters, blushes en bronzers. Hieronder kun je alle swatches zien van boven naar onder. Ze zijn super gepigmenteerd en kijk uit als je ze op je gezicht aanbrengt haha.

Dan is nu het Freedom-pro-blush-palette-peach-and-baked. Deze kleuren zijn allemaal matt, behalve de middelste 2. Het zijn echte peach en wat neutrale kleuren. Deze is eveneens erg gepigmenteerd en ben echt tevreden over beide palettes!

Dit was het dan alweer voor vandaag! Jullie horen snel weer van mij en voor nu wens ik jullie nog een fijne vakantie, ookal is het al bijna afgelopen helaas haha.

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s