NYX perfect filter oogschaduwpalette

Lieve allemaal,

Vandaag nog meer make-up haha. Deze keer ga ik het hebben over een oogschaduwpalette van NYX. Het merk is onder andere te koop in een NYX winkel of bij de Douglas. Dit is mijn allereerste oog product van NYX en was zo benieuwd!

Ik heb hem gekocht in de kleur 2 rustic antique. Het palette ziet er veel belovend uit! Hij bevat echt perfecte kleuren voor mij en de pans zijn best groot, zo kan je er lekker lang mee doen haha. De verpakking ziet er netjes uit en heeft wat mij betreft geen nadelen.

Laten we een betere kijk nemen naar de oogschaduwen zelf. Er zitten matte en shimmer kleuren in, dus variatie is zeker mogelijk. De kleuren zien er erg mooi uit en ik kon niet wachten om ze te swatchen!

Hier is de bovenste rij van links naar rechts. De pigmentatie is echt top! Ze voelen zo zacht aan en glijden zo makkelijk over de huid! Vooral van de shimmer kleuren krijg ik echt een blij gevoel haha.

Dit is de onderste rij van links naar rechts. Eveneens prachtige kleuren! Ik ben echt zo blij met dit product! Het is niet de hoofdprijs, maar wel echt goede kwaliteit! Ga ik er meer kopen? Waarschijnlijk wel ja hahaha!

Het is gewoon een top palette! Prijs kwaliteit verhouding is echt goed. Ik ben echt blij met m’n aankoop en ik hoop jullie overtuigd te hebben om er ook eentje aan te schaffen haha.

Dit was het weer voor nu. Hopelijk vonden jullie dit bericht leuk! Verder horen jullie snel weer van mij!

Liefs,

Anne-meiq

3 gedachten over “NYX perfect filter oogschaduwpalette”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s