Freedom Pro Decadence Palette Clubbed to death

Lieve allemaal,

Ik ben er weer! En surprise surprise ik schrijf weer iets over een nieuw palette haha. Vandaag ga ik het hebben over het Freedom Pro Decadance palette, clubbed to death. Een palette vol felle kleurtjes ontbrak nog aan mijn collectie en kon dit budget palette niet laten liggen. Benieuwd naar dit palette? Lees snel verder!

Als je toevallig mijn vorige post hebt gezien zie je dat de buitenkant hetzelfde is als de blush palettes van Freedom. Gewoon zwart plastic met een spiegel aan de binnenkant. Een simpele verpakking maar gewoon goed voor de prijs.

En dan is dit de binnenkant, zoveel kleur haha! Het zijn 20 verschillende kleuren in matte en shimmer. Je kan zoveel zomerse looks maken hiermee en echt de show stelen! De binnenkant ziet er veelbelovend uit, ben benieuwd naar de pigmentatie.

Dit zijn de swatches van de bovenste rij de eerste 6 van links naar rechts. Dit zijn allemaal matte kleuren. De roze en groene spatten er echt goed uit! Helaas is de gele niet zo fel als ik had gehoopt. De pigmentatie vind ik tot nu toe wel aardig.

Verder met de volgende 7 kleuren van links naar rechts komen we bij de wat donkere kleuren. Deze zijn beter gepigmenteerd dan de lichtere kleuren van het begin. Vooral de shimmer kleuren zijn beter gepigmenteerd dan de matte. Voor de matte moet je iets meer je best doen.

Dan nu de laatste 7 kleuren. Ze zien er goed uit en die zilvere shimmer was echt super gepigmenteerd.

Overal ben ik best blij met dit palette. Hij kost maar 6,95 en je krijg echt veel product er voor. De ene is wat beter dan de ander maar dan voegen we maar wat fixing spray toe op het kwastje haha.

Hopelijk vonden jullie deze post leuk! Jullie horen weer snel van mij!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s