Ruitjes en hartjes outfit!

Lieve allemaal,

Vandaag weer een fashionpost! School is weer begonnen en dus moest er eerst goed geshopt worden haha. In Amsterdam heb ik wat dingetjes gekocht en hier is de eerste outfit voor jullie!

Ten eerste, aaaaahhh! Ik heb een pony laten knippen haha. Heftig maarja ik hou ervan om apart te zijn en mensen te shockeren haha. Ikzelf ben er blij mee en kan weer fris dit nieuwe schooljaar beginnen.

Laten we onderaan beginnen. Deze schoenen hebben jullie al in een eerdere post kunnen bewonderen. Deze knalrode schoenen zijn van de Sacha. Het zijn leren schoenen met studs en riempjes. Ze lopen heerlijk en zijn echte eyecatchers!

Dan een stukje naar boven komen we aan bij het broekje/rokje. Deze komt van de Stradivarius. Het is een broekje met ritjes. Aan de voorkant zit een grote flap zodat het van voren op een rokje lijkt. Het is zo’n lekker stofje en hij zit zo comfortabel. Het ruit printje is echt tof en perfect voor de herfst die alweer om de hoek komt kijken.

Dan weer een stukje naar boven komen we bij het shirtje aan. Eveneens komt deze van de Stradivarius. Het is een simpel wit shirtje met een rood hartje erop. Hij zit lekker en dat rood komt perfect uit tussen al die ruitjes!

Dan alweer het laatste item, het jasje. Deze lange blazer komt ook van de Stradivarius en is qua print en stof hetzelfde als het broekje. 2 items met dezelfde print op elkaar vind ikzelf echt top. Voor mijn gevoel lijk ik er ook langer door, wat altijd goed is haha.

Deze outfit is voor zoveel geschikt. Hij is net, maar toch ook een beetje sportief. Ik ben er echt blij mee en ga in deze outfit school helemaal rocken haha!

Dan was dit het alweer voor vandaag!

Heel erg bedankt voor het lezen en jullie horen snel weer van mij!

Liefs,

Anne-mei

2 gedachten over “Ruitjes en hartjes outfit!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s