Nikkie tutorials X Ofra

Lieve allemaal,

Ik ben weer terug met een nieuwe post! Deze keer over de samenwerking tussen Nikkie en Ofra. Nikkie is echt de top op het gebied van make-up en ook de queen van highlighter haha. Haar samenwerking met het top cosmeticamerk Ofra sprak mij meteen aan en was erg enthousiast toen ik hem binnen kreeg!

De verpakking ziet er super luxe uit! De box bevat 3 liquid lipsticks en 1 highlighter. Alles ziet er erg verzorgd uit en had er zin in om alles uit te proberen.

De bundel is onder andere te koop bij Boozyshop en bij de Engelse webshop Beautybay.

De eerste kleur Coven is een donker bruine metallic kleur. Spell is een metallic oranje kleur en Nude potion is een licht roze nude kleur. Alle drie zien ze er veel belovend uit!

Hier zie je de swatches van dichtbij. De pigmentatie is to die for!!! De kleuren zien er fantastisch uit en dekte meteen! Om de kleuren op mijn lippen te zien moet je mijn video bekijken op mijn YouTube kanaal. Eenmaal op de lippen voelen ze totaal niet droog aan. Ze dekken meteen en de metallic shine is zo goed te zien! Ben helemaal verliefd op de Ofra liquid lipsticks.

Zoals velen al weten is Nikkie de queen van highlighter en deze mag natuurlijk niet teleurstellen. Everglow bevat 3 kleuren voor verschillende huidskleuren.

De swatches!!! Zo gepigmenteerd en shinend! Ikzelf mix de 2 onderste kleuren altijd samen en echt hiermee ben je de felste ster in de hele Melkweg haha.

Overal ben ik echt super tevreden met de producten! Ze prijs kwaliteit verhouding is echt goed. Met deze collectie ben je zeker weer apart en heb je echt goed kwalitatieve producten.

Ookal was deze review misschien wat laat, beter laat dan nooit zeg ik altijd haha! Jullie horen snel weer van mij en hopelijk vonden jullie deze post weer leuk!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s