Asian outfit

Lieve allemaal,

Ik ben weer terug met een nieuwe outfit! Met dit heerlijke natte weer moeten mijn outfits echt even mijn humeur op beuren. Al een tijdje geleden heb ik toen in Amsterdam wat top artikelen gekocht en hier is 1 van die artikelen!

Nou hij valt lekker op dus om te raden wat nieuw is is niet moeilijk haha! Deze oversized gaas jurk is van de Monki. Hij heeft een print waar echt van alles op te zien is. Hij is een klein beetje doorschijnend, maar met een zwarte panty en hempje is dat geen probleem. Ookal is hij erg wijd vind ik toch dat je je hierin sexy kan voelen. Door het beetje doorschijnende en de erg mooie print kan die ook verleidelijk zijn. Verder zit hij erg lekker en ik ben erg blij met deze aankoop!

Verder heb ik het gewoon simpel gehouden met zwarte leren laarsjes eronder van Tamaris. Deze lopen heerlijk en zorgen ervoor dat deze jurk niet bij mij over de grond sleept haha.

Deze outfit is geschikt voor veel dingen. Als je iemand bent zoals ik dan kan je er makkelijk mee naar school haha. Verder is deze jurk natuurlijk prachtig voor bijzondere gelegenheden. Alles kan en mag zolang jij je maar comfortabel voelt!

Dan was dat het alweer voor vandaag! Hopelijk vonden jullie dit bericht weer leuk en hebben jullie inspiratie opgedaan!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s