Jeffree Star highlighters

Lieve allemaal,

Vandaag weer een post over make-up! Het gaat ook niet zomaar over een merk, maar over de highlighters van Jeffrey Star! Voor de gene die hem niet kennen, hij is een bekende youtuber die zijn eigen make-up lijn is begonnen. Het merk heeft liquid lipsticks, lipscrubs, oogschaduw paletten en highlighters. Het is tegenwoordig ook in Nederland te bestellen bij verschillende webshops, ikzelf heb deze besteld op de Engelse site Beautybay.

IMG_E9934

Zo zien de schatjes eruit. De zwarte is een limited edition en is helaas niet meer verkrijgbaar, de roze daarintegen nog wel. Het zijn echt grote verpakkingen en voelen zwaar en luxe aan. Je krijgt dus zeker veel product voor de prijs, wat de uitgave pijn misschien wat vermindert haha. Verder bevat de verpakking ook nog een grote spiegel wat erg handig is. Alles ziet er netjes uit! laten we nu de eerste highlighter gaan bekijken.

IMG_E9939

Dit is de kleur Eclipse. Het is een rozige kleur. Het patroon is de welbekende ster van Jeffrey Star en de maan die verwijst naar zijn vriend met wie deze samenwerking was. Als je deze verpakkingen opent krijg je echt een magisch gevoel haha. Ze zijn zo groot en luxe en de kleur van deze ziet er super uit!

IMG_E9943

Hier kun je het product van dichtbij zien. De highlighter bevat grote stukken glitter en belooft dus niet subtiel te zijn. Als je daar niet van houdt kan ik je deze highlighters niet aanraden.

IMG_E9940IMG_E9941

Dan zijn we alweer bij de tweede kleur en dat is King tut. Dit is weer een hele andere kleur dan Eclipse. Dit is een echt goude kleur die denk ik niet geschikt zal zijn voor hele lichte huidjes. Ikzelf draag tegenwoordig zelfbruiner en kan deze highlighter daarom makkelijk hebben.

IMG_E9942

Deze zit in het vaste assortiment en heeft dus alleen de grote ster als patroon. Verder geldt voor deze hetzelfde als voor de ander, ziet er allemaal keurig uit!

IMG_E9944IMG_E9945IMG_E9946

De swatches liegen er ook zeker niet om, ze zijn blinding. Ik heb ze al vaker gedragen en krijg zo vaak complimenten van mensen als ik deze op heb. De weerkaatsing in het licht is hemels! Helaas kunnen jullie dat altijd minder goed op de foto’s zien, maar geloof me ze doen hun werk goed haha.

Hier de swatches nog van dichtbij. Je ziet inderdaad duidelijk de grote glitters zitten. Ikzelf vind dat niet erg maar ik begrijp dat sommige van jullie daar geen fan van zijn.

Dan was dat het alweer voor deze maandag! Hopelijk vonden jullie deze review weer leuk en jullie horen snel weer van mij!

Liefs,

Anne-mei

Een gedachte over “Jeffree Star highlighters”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s