Fotofabriek fotoboek

Lieve allemaal,

Vandaag even iets heel anders, ik ga een fotoboek beoordelen. Ik doe veel leuke dingen met mijn familie en het is altijd leuk alle foto’s bij elkaar te voegen in een boek. Fotofabriek staat bekend om goede kwaliteit en snelle leveringen. Lees snel verder om het eindresultaat te zien!

Ik heb gekozen voor een A4 hardcover liggende fotoboek. Bij fotofabriek heb je echt veel keuzes en zit er voor iedereen wel iets bij. Om het album te maken moet je een programma downloaden en kun je je foto’s gemakkelijk kiezen en erin plaatsen. Voor mijn voorkant heb ik gekozen voor een foto van ons allemaal, het ziet er al veel belovend uit!

Ik was begonnen met wat foto’s van de zomervakantie. Met een fotoalbum kun je dat heerlijke gevoel van toen weer helemaal terug halen! Krijgen jullie van deze foto’s ook een wat warmer gevoel? Haha!

Op deze pagina heb ik gebruik gemaakt van een achtergrond van allemaal steentjes in het blauw. Dit paste erg leuk bij de strandfoto’s vond ikzelf. Ze hebben heel veel van dit soort achtergronden en je kunt ze helemaal naar je eigen hand zetten!

De foto’s zijn er best scherp uitgekomen, ondanks dat veel gewoon met een telefoon zijn gemaakt!

Ik had in totaal 24 pagina’s en het was makkelijk en snel om ze allemaal in te vullen. Ik ben erg blij met het resultaat!

Hopelijk vonden jullie het leuk om even over iets anders te lezen haha! Jullie horen snel weer van mij!

Liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s