Een dagje Amsterdam

Lieve allemaal,

2 weken geleden was ik in Amsterdam en ik moet het natuurlijk even met jullie hebben over mijn outfit haha. Kijk je gezellig met me mee?

 

IMG_3024

Laten we vandaag eens onderaan beginnen voor de verandering haha. Het zijn zwarte stoere boots van de Manfield. Ze gaan open met een rits aan de binnenkant van de schoen. Verder kun je de schoen nog aanpassen met de veters en de rits aan de lip van de schoen. Die zet ik altijd open zodat de schoen wijd uitvalt en een stoerder effect heeft!

IMG_3022

Dan verder naar boven is de jumpsuit van Monki aan de beurt. Hij is donkerblauw met verschillende dingen erop en allerlei kleuren. De meeste figuren zijn wel Aziatisch, bijvoorbeeld staan er veel draakjes op. Het is een soort pyjama model aan de bovenkant wat ik erg leuk vind. Bij je taille zit een band die je zelf zo strak als je wilt in een strik kunt knopen. Hij zit heerlijk en is met zoveel te combineren!

IMG_3021

Dan de laatste 3 dingen, de tas, jas en de baret! Ik heb gewoon een donkerblauwe lange jas aan. Ik wilde de jas en de jumpsuit in elkaar laten overvloeien zodat het fel gele tasje erbij zou kunnen haha. Deze is van het Griekse merk Axel en is echt te schattig voor woorden haha. Hij is praktisch en valt lekker op! Dan als laatste iets wat nu echt trending is, de baret haha. Deze komt van stradivarius en is perfect. Hij zit lekker en is met bijna alles wel te combineren.

IMG_3019

Dat was het dan alweer voor vandaag! Hopelijk hebben jullie genoten van de post en hopelijk tot de volgende post!

liefs,

Anne-mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s